Ballondecoratie 

Ballondecoratie

Als je voor jouw feest, opening of evenement eens echt groots wilt uitpakken, dan mag ballondecoratie natuurlijk niet ontbreken. Bij ballonnenkampioen zijn er vele spectaculaire ballondecoratie mogelijkheden die garanderen dat jouw evenement een onvergetelijk feest wordt.

Er zijn zo veel redenen om feest te vieren. Denk aan een zakelijk evenement, een winkel opening, een verjaardag, bruiloft, geboorte of jubileum. Ballon decoratie is toe te passen op al deze feestelijke gelegenheden en nog veel meer. Als jij van plan bent om een echt groot festijn te organiseren, ga je voor onze XL Ballondecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een levensgrote ballonnenboog, ook mogelijk in de vorm van een hart of ster. Als je op zoek bent naar echt speciale ballondecoratie, denk dan eens aan onze mogelijkheden op het gebied van organic balloon decoration. Onze ervaren medewerkers komen de ballondecoratie graag op de door jou gekozen locatie installeren tot het er compleet feestelijk uitziet.

 • Organic balloon...

  Organic balloon decoration is de grote trend met ballonnen op decoratie gebied.

  Ballonnen in diverse formaten en kleuren willekeurig gebruikt in de decoratie zorgen voor een super mooi organic effect. Door het gebruiken van diverse soorten ballonnen, zoals confetti ballonnen, folie ballonnen, marmer ballonnen etc. Kan er een Unique decoratie gemaakt worden.

  D.m.v. het organic effect is de decoratie super geschikt voor bruiloften, verjaardagen, babyshowers, bedrijfsfeest of opening van een winkel. Optioneel kan de boog voor een extra effect voorzien worden met bloemen en/of blad.

 • Ballonnenboog

  Met de ballonnen en ballondecoraties van de ballonnenkampioen wordt uw evenement of feest onvergetelijk. Hierbij kunt u denken aan een ballonnenboog, helium gevulde ballonnen, ballonpilaren, ballonnenwand, ballon harten of compleet op maat samengestelde aankleding. Wij kunnen natuurlijk themadecoratie op maat maken, bedacht, natuurlijk in overleg, en gecreëerd door ons ervaren ballondecoratie team. Voor zowel bruiloften, kerst, tropical, unicorn, etc. the sky is the limit!

 • Ballonnenpilaar
 • Ballonnen zandloper
 • Ballon met led...

  Geef uw zaal decoratie een extra dimensie met onze led verlichte ballonnen. De ballonnen kunnen voorzien worden van led verlichting in de ballon of de ballonnen kunnen aan een luxe led lint worden bevestigd. Beide mogelijkheden geven een super resultaat. Vraag vrijblijvend een maatwerk offerte.

  Natuurlijk kunnen we "alle" ballonnen en decoraties aankleden met led verlichting, van ballonnenwand tot zwevende fles, de voorbeelden hiervan vind u in de cat. producten.

 • Ballon cijfers en letters
 • Ballonboog superhart
 • Ballonnen hart
 • Ballonslinger
 • Reuzen ballonnen
 • Grond en tafelsetjes
 • Vierkante Ballonboog
 • Ballonboog ster
 • Confetti ballon

  Momenteel de hottest trend op het gebied van ballonnen!

  De doorzichtige clear ballon wordt gevuld met confetti, hierdoor ontstaat een prachtig effect.

  Deze ballonnen kunnen zeer exclusief in ballonbogen, harten of andere decoratie te gebruiken.  Natuurlijk is het ook mogelijk om de confetti ballonnen met helium te vullen, zodat deze zweven en een mooie tros of losse decoratie kunnen vormen.

  Hiervoor worden meestel de grotere maatballonnen gebruikt, de ballonnen van 50cm of 85 cm, voor een supersized effect.

  =CSG=6=

 • Helium ballonnen

  Heliumballonnen aan lint

  Wij leveren helium ballonnen in heel Nederland, 7 dagen per week.Bij de levering zijn de ballonnen al gevuld met helium en zijn de ballonnen voorzien van een lintje.

  Al onze ballonnen zijn gemaakt van natuurlijk latex en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

  Zweefduur & Hi-Float

  Heliumballonnen blijven gemiddeld 16 tot 18 uur zweven. Deze zweefduur is te verlengen door het gebruik van Hi-Float. Dit is een speciale coating die wordt aangebracht in de ballon welke uithard waardoor de ballon 3 tot 5 dagen blijft zweven (extreem hoge temperaturen kunnen de zweeftijd van een heliumballon verkorten)

  =CSG=6=