Ballon cijfers en letters

De cijfers en letters worden geheel gemaakt van ballonnen, en zijn in diverse maten en kleuren te maken.

De cijfers en letters kunnen natuurlijk worden opgehangen maar kunnen ook op standaard geleverd worden, vraag gerust naar de vele mogelijkheden bij de Ballonnenkampioen.

Ballon cijfers en letters zijn uitermate geschikt als je jouw boodschap op een heel unieke manier wilt overbrengen tijdens jouw grote feest of evenement. Er zijn bij ons vele verschillende mogelijkheden voor ballon cijfers en letters.

Is er iemand jarig of is er een andere reden om iemand eens extra in het zonnetje te zetten? Spel dan zijn of haar naam met ballon letters. Dat zal een onvergetelijke indruk achterlaten. Met ballon cijfers kun je ook de leeftijd of een bepaalde datum creëren met ballonnen. Je hebt vele verschillende kleuren, vormen en soorten ballonnen om uit te kiezen bij het bestellen van ballon cijfers en letters. Alle ballonnen die hiervoor worden gebruikt zijn gemaakt van natuurlijk latex en dus ook 100% biologisch afbreekbaar. Neem gerust eens contact met ons op als je meer informatie wilt. Je kunt jouw wensen doorgeven en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

Offerte aanvragen 

Voor een maatwerk offerte mail ons:

Of via email