Ballonboog ster

A Star is Born !!

Prachtige ster boog, ballonnenboog in de vorm van een ster.

De boog kan net als de standaard ballonnen boog gebruikt worden als doorgang of decoratie. Het is aan te raden de ster tegen een gevel te plaatsen.

Vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan.

Een ronde ballonboog heb je vast wel eens eerder gezien, maar een ballonboog ster? Deze hele bijzondere vorm ballonboog kun je gewoon op jouw volgende feest of evenement erbij hebben. Dat is nog eens een ijsbreker.

Ster ballonbogen bieden jou een unieke manier om je verjaardag, bruiloft of zakelijke evenement op een onvergetelijke manier te decoreren. Denk eens in hoe jouw gasten onder de indruk zullen zijn als zij op jouw feest of evenement verwelkomd worden met zo’n spectaculaire ballonboog ster. Daar zal nog lang na het feest over gepraat worden. Net als al onze andere ballonnen gebruiken we in de ballonboog ster uitsluitend natuurlijk latex, waardoor de ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn. Je kunt deze bijzondere ballonnenboog in iedere kleur bestellen die je maar wilt. Er zijn vele opties mogelijk. Neem gerust een keer contact met ons op om erachter te komen welke ballonnenboog het beste past bij jou.

Offerte aanvragen