Ballonnen pilaar (zelf samenstellen)

Offerte aanvragen  

Wij kunnen ballonnenpilaren op maat maken. Bijvoorbeeld ballonnenpilaren met topballonnen ( grote ronde ballon ) of hartballonnen ( grote hartvormige ballon ) Vraag online een offerte aan of mail ons voor de mogelijkheden. Bekijk het fotoalbum voor meer foto's.De ballonpilaar is in verschillende maten leverbaar. U kunt in onze configurator natuurlijk uw eigen boog samenstellen. De pilaren worden standaard op verzwaarde voet geleverd waardoor ze ook voor buitenplaatsen geschikt zijn!

Van jouw evenement of feestje maak je echt iets feestelijks met een ballonnenpilaar. Gaat jouw winkel binnenkort voor het eerst haar deuren openen? Hoe leuk is het dan om je klanten te verwelkomen met een ballonnenpilaar?

Als nieuwe winkeleigenaar wil je zo veel mogelijk de aandacht trekken van het voorbijlopend publiek. Door bijvoorbeeld twee ballonpilaren aan elke kant van de ingang van je winkel te plaatsen, ben jij niet meer te missen. Een ballonnen pilaar geeft jouw opening, evenement of feestje een gezellige sfeer. Je kunt een ballon pilaar in vele verschillende kleuren, soorten en maten bestellen. Kies bijvoorbeeld voor de kleuren die ook terugkomen in het logo van je bedrijf. Je kunt je wensen aan ons doorgeven wat betreft de kleuren, grootte en het patroon van de ballonnenpilaar en dan maken wij het helemaal in orde voor je. Met een vrolijke ballonnenpilaar maak je er echt een feest van.

Stel via de offerte button uw eigen ballonpilaar samen en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen