bs.PNG

Ballonslinger

Offerte aanvragen

Een ballonslinger is overal toe te passen. Je kunt zelf de lengte van de ballonslinger bepalen. Of het nu gaat om een ballonslinger van 1 meter of 1 kilometer, alles is mogelijk. Vaak wordt er voor gekozen om de ballonslinger aan de gevel van het bedrijfspand winkel of huis te bevestigen. Door opvallende kleuren te gebruiken wordt je locatie een echte eyecatcher en zal het klanten aantrekken. Vraag in een maatwerk offerte naar de mogelijkheden!

Door het plaatsen van een vrolijk gekleurde ballonslinger op jouw gevel, zal je zeker weten de aandacht trekken. Ballon slingers zijn erg veelzijdig en kunnen dan ook voor veel verschillende soorten evenementen en feesten worden ingezet.

Ballonnen slingers zijn erg goed geschikt voor het versieren van de gevels. Dit is een goed idee wanneer jouw winkelpand bijvoorbeeld voor de eerste keer haar deuren opent. Door een spectaculaire ballonnenslinger op te hangen trek je meteen een schare klanten naar binnen. Je kunt de ballonnenslinger in vele verschillende kleuren bij ons bestellen. Handig wanneer je op zoek bent naar precies die kleuren die ook terug komen in jouw logo. Je kunt tevens zelf bepalen hoe lang je jouw ballonnenslinger wilt hebben. Dit kan zo kort zijn als een meter en zo lang zijn als een kilometer. Het is allemaal mogelijk. Onze ballonnen worden gemaakt van natuurlijk latex en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Offerte aanvragen