Momenteel de hottest trend op het gebied van ballonnen!

De doorzichtige clear ballon wordt gevuld met confetti, hierdoor ontstaat een prachtig effect.

Deze ballonnen kunnen zeer exclusief in ballonbogen, harten of andere decoratie te gebruiken.  Natuurlijk is het ook mogelijk om de confetti ballonnen met helium te vullen, zodat deze zweven en een mooie tros of losse decoratie kunnen vormen.

Hiervoor worden meestel de grotere maatballonnen gebruikt, de ballonnen van 50cm of 85 cm, voor een supersized effect.

Met een confetti ballon in jouw favoriete kleuren maak je jouw feest of evenement pas echt feestelijk en onvergetelijk. Bij confetti ballonnen wordt een doorzichtige ballon gevuld met confetti, wat zorgt voor een echt uniek effect.

De confetti ballon is helemaal van nu. Op de meest chique feesten en evenementen wordt hier ook al gebruik van gemaakt. Nu jouw evenement nog. Een ballon met confetti maakt jouw feest in één klap uniek. Meestal wordt voor de confetti ballon een groter formaat ballon gebruikt, zodat de confetti extra goed tot zijn recht komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ballon van 50 centimeter of 85 centimeter. De ballon zelf heeft hierbij doorgaans een doorzichtige kleur, zodat de confetti goed te zien is. Uiteraard kun je zelf kiezen wat voor kleur confetti jouw voorkeur heeft in de confetti ballon. Laat deze bijzondere ballonnen helemaal aansluiten bij het thema van jouw feest of bedrijf.

Voor een maatwerk offerte mail ons:

Offerte aanvragen