Grond en tafel setjes incl. ballongewicht

Ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige wijze waarop je de locatie decoreert? Ballonnenkampioen heeft een sfeervolle oplossing voor je, onze tafeldecoratie / gronddecoratie maakt het evenement compleet.
Wij zorgen ervoor dat de ruimte waarin je feest viert in korte tijd aangekleed wordt met kleur, sfeer en gezelligheid. De ballonnen zweven in de ruimte doordat we ze vullen met helium en plaatsen op een balloonweight. We kunnen de ballonnen behandelen met Hi-float waardoor de zweeftijd wordt verlengd. Slechts 0,50 euro per ballon voor een wel 4x langere zweefduur.

Dankzij onze grond en tafelsetjes, wordt jouw evenement een feest. Met minimale moeite zal de locatie er in mum van tijd versierd uit zien. Met de grond en tafelsetjes versier je zowel tafels als de grond.

Doordat de ballonnen gevuld zijn met helium, zweven ze rond in de ruimte. Maar je hoeft niet bang te zijn dat ze het raam uit vliegen. Dankzij de verzwaring in de grond en tafelsetjes blijven de ballonnen namelijk netjes op hun plek. Kies bijvoorbeeld voor mooie tafeltrosjes om de statafels of eettafels op jouw evenement mee te versieren. Die kun je goed combineren met onze grondtrosjes. Deze staan niet op een oppervlakte zoals een tafel, maar gewoon op de grond. Je hebt de keuze uit vele verschillende kleuren ballonnen. Jouw evenement zal er gegarandeerd feestelijk uit gaan zien met alle kleurrijke ballonen verspreid over de locatie. Zorgen voor gezelligheid was nog nooit zo eenvoudig.

Voor varianten, grote ballonnen, confetti ballonnen en bijvoorbeeld bedrukte ballonnen kunt u het beste een maatwerk offerte per mail info(@)ballonnenkampioen.nl  aanvragen.

Via onderstaande offerte button kunt u een aanvraag voor onbedrukte tafel en grond ballon setjes aanvragen. U ontvangt direct een complete offerte.

Offerte aanvragen