ORGANIC BALLOON DECORATION 

Organic balloon decoration is de grote trend met ballonnen  op decoratie gebied.

Ballonnen in diverse formaten en kleuren willekeurig gebruikt in de decoratie zorgen voor een super mooi organic effect. Door het gebruiken van diverse soorten ballonnen, zoals confetti ballonnen, folie ballonnen, marmer ballonnen etc. Kan er een Unique decoratie gemaakt worden.

D.m.v. het organic effect is de decoratie super geschikt voor bruiloften, verjaardagen, babyshowers, bedrijfsfeest of opening van een winkel. Optioneel kan de boog voor een extra effect voorzien worden met bloemen en/of blad.

Organic balloon decoration is een grote trend op het gebied van decoreren met ballonnen. Maar wat wil dit nu eigenlijk zeggen? Organic balloon decoration houdt in dat het ballonnen decor er heel natuurlijk en organisch uitziet.

Als je in de natuur kijkt, zal je zien dat er vrijwel geen strakke patronen te vinden zijn. Op het strand liggen bijvoorbeeld zandkorreltjes van verschillende kleuren en groottes liggen willekeurig door elkaar. Ditzelfde natuurlijke effect wordt nagedaan met organic balloon decor. Bij reguliere ballonnen decoratie zie je de ballonnen allemaal netjes op een rijtje hangen en perfect bij elkaar passen wat betreft kleur en grootte. Maar bij organic balloon decoration worden juist ballonnen van verschillende kleuren en verschillende groottes willekeurig door elkaar heen gehangen. Hierdoor ontstaat een uniek en organisch patroon. Door deze unieke en hippe ballonenboog neer te zetten op jouw evenement, babyshower of bruiloft, maak je indruk op al je gasten.

Voor een maatwerk offerte mail ons:

Offerte aanvragen