Vierkante ballonboog

Een vierkante ballonnenboog geeft een mooie "zakelijke" uitstraling aan uw locatie of evenement. Deze boog is meerdere hoogten en breedten leverbaar, zodat deze vierkante ballonnenboog op iedere locatie geplaatst kan worden. Vraag vrijblijvend een offerte voor een vierkante ballonnenboog aan. 

Je hebt vast wel eens ergens een ronde ballonnenboog gezien, maar ben je wel eens een vierkante ballonboog tegengekomen? Deze vorm geeft op jouw evenement of feestje weer een hele andere sfeer dan zijn ronde broertje.

Een vierkante ballonboog straalt weer net even wat anders uit dan een ballonboog in een ronde vorm. Als je voor jouw zakelijke evenement een professionele look wilt geven aan het festijn, dan is de vierkante ballonboog echt een uitkomst. Maar daarnaast kan hij met zijn vierkante vorm ook heel modern en futuristisch overkomen. Deze vierkante boog van ballonnen is dus ook helemaal perfect geschikt voor een knallend dansfeest met DJ. Vierkante ballonbogen kun je net als onze andere ballonbogen bestellen in iedere kleur die jij maar wenst. Ook wat betreft de grootte van jouw vierkante ballonnenboog is er veel mogelijk. Neem gerust eens contact met ons op om te informeren naar de verschillende opties.

Offerte aanvragen