Reuzen ballonnen helium gevuld

SUPERSIZE UW FEEST OF EVENT !

Onze XL topballonnen zijn ongeveer 50CM-80cm doorsnee. Helium XL topballonnen zijn zeer geschikt als ballondecoratie voor binnen en buiten.
De XL Topballonnen worden door ons geplaatst en zijn in vele kleuren leverbaar!

Informeer naar mogelijkheden!

We hebben 3 verschillende standaard mogelijkheden:Losse XL ballon 50 cm-80cm helium gevuld geleverd aan lint met of zonder balloonweight Standaard cloudbuster 50cm-80cm met trosje mini ballonnen aan deco lint zonder of met balloonweight en natuurlijk de luxe XL cloudbuster, met decotrosjes zowel onder de ballon als op de balloonweight
U kunt de 80 cm ballon laten customizen met eigen bedrukking of een standaard opdruk. Vraag naar de mogelijkheden en vraag een maatwerk offerte aan.

Als jij voor je komende evenement of feestje een echt groot wilt uitpakken, dan mogen reuzen ballonnen niet ontbreken. Vooral als je houdt van groot, groter grootst, zijn deze XL ballonnen een must voor jouw feest.

Vele anderen gingen je al voor en bestelden bij ons reuzen ballonnen voor hun evenement of feest. De reuze ballon is ongelooflijk veelzijdig, ook omdat je hem in vrijwel iedere wenselijke kleur kunt bestellen. Of je nu een romantische bruiloft wilt decoreren of een spetterend zakelijk evenement. Deze ballonnen zijn daarnaast zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Qua grootte zijn ze ongeveer 50 tot 80 centimeter in doorsnede. Je kunt de XL ballon los aan een lint bestellen, met of zonder balloonweight erbij. Je kunt er ook voor kiezen om een trosje kleinere ballonnen erbij bestellen. Deze kunnen alleen aan de bovenkant, of zowel aan de boven-als onderkant van het lint worden bevestigd.

Offerte aanvragen